Főmenü

Simple Random Quotes

"Meggyőződésem, hogy az angyalok egy bizonyos szint felett nem olvasnak,hanem hallanak. Ők pontosan tudják, hogy Eszter mit üzen, s talán néha válaszolnak is."
Müller Péter

BuaXua Calendar (Free version)

Május
27
Szombat
17:41
BuaXua Calendar

Module - Facebook Comments By Internet Partner

Utazó koncertek

Hét boszorka

7 Díva énekel , zenél, táncol a szerelemről hazai és világ slágerekkel. Básti Juli, Pokorny Lia, Horgas Eszter, Botos Éva, Falusi Mariann, Tompos Kátya, Polyák Lilla
közreműködik: a ClassJazz Band és a Bozsik Ivett társulat férfi tánckara


Francia szerelem

Horgas Eszter 25. albuma a francia zeneszerzők ismert műveit rakta egy csokorba. Ravel Bolerója vagy Poulenc, Debussy, Bizet, Saint-Saens dallamai mesélnek szerelemről, vidámságról, a világunk ezer arcáról. Horgas Eszter a Talamba ütő együttessel óriási sikereket arat


Népszerű Klasszikusok másképpen.

Horgas Eszter és Cseke Gábor zongoraművész duó estje. A két hangszer egy egész estén át igazi élményt ad, jól ismert dallamokon keresztül a klasszika, a jazz, és a mai zene elemeit használva.

 

Latin est

Horgas Eszter és együttese a ClassJazz Band fergeteges szórakozást nyújt, külföldön és idehaza egyaránt. A latin zene estjük, forró, szenvedélyes, virtuóz hangulata lenyűgöző élményt ad.


Carmen show

A nemzetközi színpadokat is meghódító előadás a zene és a tánc nyelvén meséli el Carmen történetét.


Szeretni Bolondulásig

Magyar filmzenei slágereket dolgoztak fel, mely igazi szórakozást nyújt a közönségnek. A címadó dal, vagy a Pá kis aranyom, Kislány kezeket fel, Meseautó, Szomorú vasárnap…. elsöprő sikert arat. Horgas Eszter mellett Botos Éva színművésznő (az év színésznője) énekel .
Közreműködik: a ClassJazz Band


Tangó est

Astor Piazzolla népszerű tangóiból fergeteges bulit ad Horgas Eszter és együttese a ClassJazz Band. A tangó erotikus ritmikája, és Piazzolla fülbemászó dallamai igazi élményt nyújt a közönségnek.


Négy Évszak fuvolán

Vivaldi híres hegedű versenyeit a négy évszakot a művésznő fuvolára átdolgozva vonószenekari kísérettel adja elő. A Négy évszak lemeze platina CD lett.


Klasszikusok fuvolán

Zenekari kísérettel csodás világokba varázsolja a közönségét átirataival a művésznő. Hacsaturján, Bizet, Caccini, Piazzolla, Bach…darabjai fuvolán.


Ő és Carmen

Horgas Eszter és Al Di Meola közöös produkciója. Carmen híres dalai Astor Piazzolla műveivel kiegészülve eredeti, virtuóz, megrendítő élményt adnak. A koncertből készült lemez két hét alatt platina CD lett.

Föld hangjai ÚJ előadás

Horgas Eszter - Falusi Mariann és a ClassJazz Band

A művészek Föld körüli utazásra viszik közönségüket, ismert világslágerek és általuk komponált művekkel.A koncerten Amerika, Kuba, Magyarország vagy Tibet,Argentína, de az őserdő világa is megszólal.


Koncertekkel, fellépésekkel, műsorokkal kapcsolatos információért lépjen velünk kapcsolatba az alábbi e-mail címen és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot:

 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.