Főmenü

Simple Random Quotes

"Egy fuvola csak a levegővel játszik. A légi semmivel. A szavak ilyenkor semmit sem érnek."
Müller Péter

BuaXua Calendar (Free version)

Május
27
Szombat
17:40
BuaXua Calendar

Module - Facebook Comments By Internet Partner

Bejelentkezés

Kéthelyi programok

Gondoltak a komolyzene kedvelőire is. Csak néhány név: július 04. vonósok Sanhgai-ból, Eos Vonósok (élő koncert), július 13. Horgas Eszter (Carmen Show)

Az ax wine(e)motion látványborászatban, gazdag programkínálattal várják a vendégeket májustól. Az előadások, koncertek nagyobb részét a 350 férőhelyes szabadtéri színpadon bonyolítják le. A színpad professzionális hang és fénytechnikával ellátott, amely Európai viszonylatban is kimagasló. Május másodikán pénteken, szezonkezdés Radics Gigivel (Élő Koncert).

 

Az este 7 órakor kezdődő koncertet, a Senior Együttes fellépése követi, slágerek minden mennyiségben, éjjel kettőig. Május 23. -án az AX első szülinapi partiját ünnepeljetjük Tóth Verával és a Show Time Band -el. Egy neves fellépő, majd az élőkoncertet követi a tánc, a szórakozás az ország egyik legjobb parti zenekarával.

De lesznek önálló esték, amikor is 90 perces élőkoncertet kínálnak a borászat szervezői. Persze a koncert végén senkit nem küldenek haza, hiszen kellemes környezetben, akár a szabadban is folytathatják az estét egy kis borkóstolással, beszélgetéssel, vacsorával. Csak néhány név a fellépőkből: május 16. Princess, május 23. Tóth Vera, június 13. Bereczki Zoltán, július 07. Király Viktor, július 11. Caramel, augusztus 22. Group'N'Swing, szeptember 05. United. Gondoltak a komolyzene kedvelőire is. Csak néhány név: július 04. vonósok Sanhgai-ból, Eos Vonósok ( élő koncert ), július 13. Horgas Eszter (Carmen Show), október 25. Szentpéteri Csilla. Hallhatjuk majd a mi büszkeségeinket is! Május 30. Elvis show a Marcali Főnix zenekar kíséretében, június 20 –án Balaton M. & K. és a Marcato Ütőegyüttes,július 6 –án a Calypso kórus & Sárvári Vonósok, július 18 –án Kósz Gyöngyi. Lesznek tematikus napok, fellépnek a Stand Up Comedy művészek ... szóval bőséges választék. Kövessék a Marcali Portál programajánlóján, és a kiadványokon a műsorokat. Természetesen az eseményekről is beszámolunk, lehetőség szerint minden alkalommal.